Poročna manikura: Poiščite navdih!

Kdo si ne bi želel imeti lepih nohtov na svoj dan »D«? Poroka se morda zgodi samo enkrat v življenju, zato mora biti popolno vse – vključno z vašo manikuro. Za vas smo pripravili navdih za popolno poročno manikuro!

Veliko žensk razmišlja o poročni manikuri – bi bila najboljša francoska manikura ali morda kakšna bolj ekstravagantna okrasitev? Mirno lahko rečemo, da je izbira povsem vaša. Poiščite navdih v najlepših poročnih dizajnih, ki jih lahko ustvarite sami v udobju svojega doma. Tako boste imeli popoln nadzor nad izidom.

Vsaka od nas je drugačna in vsaki od nas pristaja drugačna oblika in okraševanje nohtov. Če si nohte urejate sami, zagotovo veste, v čem se počutite najbolje – in tega se držite tudi pri izbiri poročne manikure. Ne eksperimentirajte za vsako ceno, ampak ustvarite tisto, v čemer se najbolje počutite, in temu dodajte »poročni videz«.

Čista francoska manikura

Če ste ljubiteljica francoske manikure, vam je ne bomo odsvetovali. To je najbolj elegantna in univerzalna manikura vseh časov. Primerna je za vse družabne dogodke, zato bo primerna tudi kot poročna manikura.

Vendar lahko tudi to klasiko popestrite z zanimivim okraševanjem, ki navadno manikuro spremeni v bolj slavnostno. Za vas smo izbrali nekaj okraševanj, zato se prepustite navdihu. Lepo francosko manikuro boste zlahka ustvarili s pomočjo našega najnovejšega seta, preverite!

Babyboomer

Le kdo ga ne pozna? Najbolj priljubljena nežna okrasitev nohtov zadnjih let. Postopen belo-rožnati prehod ombré ustvari popolnoma blago in nedolžno manikuro, ki je kot nalašč za tako slavnosten dan. Tako kot pri francoski manikuri lahko tudi Babyboomer okrasite z različnimi kristalčki za nohte, vodnimi nalepkami, folijami ali žigosanjem. Poiščite navdih ali ustvarite svoj lasten dizajn, ki bo ustrezal temi ali barvi vaše poroke. Popoln Babyboomer lahko preprosto ustvarite sami z našim setom!

Popolna prefinjenost

Kaj pravite na nevpadljive nude nohte? Da bi bilo to preveč dolgočasno? Odvisno od okoliščin. Če imate vpadljivo poročno obleko, dodatke ali nakit oziroma načrtujete poroko v minimalističnem »čistem« slogu, bo ta manikura kot nalašč za vas.

Pri minimalizmu bo poudarila vašo lepoto, pri drugih drznih elementih pa ne bo odvračala pozornosti. Ta manikura bo popolna tudi za dekleta, ki niso vajena lakiranja nohtov ali ki res nosijo samo nude barve in se v bolj izrazitih barvah ne počutijo najbolje.

Naj vas bela barva ne zavede. Morda je videti univerzalno, vendar je bela barva sama po sebi zelo izrazita, zato pričakujte, da bo vaša manikura na prvi pogled zelo opazna. Pazite tudi na podton – če nosite snežno belo obleko, na nohtih pa imate barvo v odtenku Ivory, to ne bo delovalo lepo. Če se vendarle odločite za belo manikuro, skrbno izberite odtenek, da bo ustrezal vaši obleki, in poskrbite, da bo barva nanesena enakomerno in ne bo ustvarjala lis.

Če iščete blago manikuro, je naš najnovejši set Wedding kot nalašč za vas, saj poleg nude naravnih barv ponuja tudi bleščeče odtenke, ki bodo v hipu popestrili vašo poročno manikuro.

V setu boste našli naslednje odtenke:

In če ste bodoča nevesta, vam želimo veliko sreče in najlepšo manikuro!

ko_ka_nani

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.