Fiber gel

Fiber gel – gradilni UV gel s steklenimi vlakni

Ko se nek lepotni trend pojavi na družbenih omrežjih, takoj pritegne našo pozornost in vsekakor ga želimo preizkusiti. Eden od trenutnih trendov je Fiber gel – inovativen izdelek, ki združuje moč steklenih vlaken in visokokakovostnih komponent za modeliranje, popravilo in učvrstitev nohtov. Toda zakaj točno gre, ko govorimo o steklenih vlaknih, in kako vplivajo na kakovost Fiber gela? Pobliže si oglejmo steklena vlakna in spoznajmo njihovo vlogo v tem revolucionarnem izdelku.

Kaj so steklena vlakna?

Steklena vlakna, ki so ključna sestavina Fiber gela, so izdelana iz stekla, materiala iz silicija, kalcija, aluminija in drugih elementov. Postopek izdelave steklenih vlaken se začne s taljenjem stekla v peči pri zelo visokih temperaturah, s čimer nastane viskozna tekočina.

Ta tekočina se nato potisne skozi drobne odprtine, pri čemer nastanejo tanka vlakna. Vlakna se nato ohladijo in prilagodijo zahtevanim oblikam in dolžinam.

Zakaj gel s steklenimi vlakni?

Gel je primeren za vse vrste nohtov, dolžin in tehnik ter je odlična rešitev za izjemno obremenjene, preznojene ali celo pogrizene nohte. Je odlična zamenjava za trdi akril v gel različici. Steklena vlakna temu gelu nudijo visoko odpornost in prožnost.

●     Čvrsti nohti s pomočjo Fiber gela

Čeprav so steklena vlakna trdna, se popolnoma prilegajo vašemu nohtu. In prav ta kombinacija čvrstosti in prožnosti omogoča, da so nohti s Fiber gelom odporni na udarce in ne pokajo.

●     Gladka površina

Steklena vlakna zapolnijo nepravilnosti na površini nohtov, s čimer se ustvari

 enakomerna površina. Torej so popolna izbira za nanašanje gel laka in poznejše oblikovanje.

●     Za modeliranje, popravila in učvrstitev nohtov

Zaradi steklenih vlaken je Fiber gel izjemno vsestranski. Uporablja se lahko za modeliranje nohtov, popravilo poškodovanih nohtov ali utrjevanje naravnih nohtov. Steklena vlakna ustvarjajo čvrsto in hkrati prožno strukturo, ki omogoča enostavno modeliranje in oblikovanje.

●     Estetski videz

Steklena vlakna v Fiber gelu zapolnijo neravnine, pa tudi znatno izboljšajo estetski videz nohtov. Z njihovo pomočjo so nohti gladki, čvrsti in naravnega videza. S Fiber gelom lahko preprosto in natančno oblikujete nohte v želeno obliko in najljubšo dolžino.

Fiber gel

Kako nanesti Fiber gel z vsebnostjo steklenih vlaken

  1. Priprava nohtov: Začnite tako, da odstranite stari lak in nohte temeljito očistite. Pred nanosom gela morajo biti nohti gladki in čisti.
  2. Nanašanje Fiber gela: Nanesite tanek sloj Fiber gela na noht. Zaradi steklenih vlaken v gelu teh ni treba nanašati ločeno. S čopičem oblikujte C-linijo in pustite, da se strdi v UV/LED lučki. Po utrjevanju obrišite disperzijo, nežno pobrusite nepravilnosti in na koncu matirajte s polirnim blokom.
  3. Dodelava in oblikovanje: Na koncu okrasite nohte po svojih željah. Preizkusite na primer naše okraske za nohte. Po strditvi na noht nanesite Finish za sijaj in zaščito.

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.