Nasvet: Subtilna manikura s setom Nude!

Ste ljubiteljica nevpadljivih in prefinjenih manikur? Potem pozor! Za vas smo sestavili set Nude z najlepšimi odtenki kožnih barv, začinjenimi z bleščečo barvo. Pridružite se nam za nekaj navdiha, kakšno manikuro lahko ustvarite z njimi.


Nevpadljiva klasika

Le kdo ne mara popolne nude manikure, ki je primerna tako za vsakodnevno uporabo kot tudi za v družbo? Lepo urejeni nohti so vizitka vsake ženske. Zakaj si torej ne bi privoščili prefinjene manikure, ki bo poudarila vašo lepoto? Z našim najnovejšim setom Nude lahko uspe prav vsakomur. Natančno nanesen gel lak vaši manikuri zagotavlja tretjo dimenzijo – če ne marate drznih barv in pretiranih okrasitev, ste prišli na pravo mesto. Nude odtenki so sami po sebi videti odlično, če pa so vam preveč dolgočasni, jih lahko medsebojno kombinirate ali okrasite s kristalčki – zanje priporočamo Glue gel, da se bodo zagotovo obdržali na nohtih.


Prikrite bleščice

Letošnji hit so tako imenovane »prikrite« bleščice, ki nevpadljivo kukajo izza manikure. Namenjene so simulaciji bleščečega narastka nohta in dodati moramo, da nam je ta vrsta okraševanja zelo všeč. In kaj še? Preprosto jo boste lahko ustvarili s setom Nude, saj smo poleg kožnih odtenkov vanj skrili še en bleščeč odtenek. In kakšen je postopek za takšno okrasitev? Na podlak nanesite bleščeč gel lak (ali pa kar same bleščice) samo v lok korena nohta ali pa jih raznesite približno do polovice nohtne

same bleščice) samo v lok korena nohta ali pa jih raznesite približno do polovice nohtne posteljice s postopnim zmanjševanjem. Po strjevanju nanesite barvni gel lak, vendar ga začnite nanašati 1–2 mm od korena nohta, da ne prekrijete vseh bleščic. Bleščice se bodo bleščale tudi pod samim gel lakom, zato bo učinek »bleščeči Babyboomer« pripravljen praktično v trenutku. Vendar ni nujno, da bleščice razmažete – z njimi lahko ustvarite le linijo ob korenu nohta. Odločitev prepuščamo izključno vam in vaši ustvarjalnosti.


Za zabave in za v družbo

Če mislite, da s kožnimi odtenki ne morete ustvariti manikure za zabave, se močno motite. Tudi nude nohti lahko presenetijo. Preprosto kombinirajte različne barve in jim po možnosti dodajte bleščice ali pigmente z učinkom leska. Poigrate se lahko tudi z bleščečim ali mat nadlakom, ki bo vašo manikuro dvignil še za stopnjo više. Izbrali smo nekaj navdihujočih dizajnov za nude in hkrati domiselne nohte, ki zagotovo ne sodijo v kot.


Minimalizem je še vedno IN

Kaj menite o minimalizmu? Vsak ga dojema drugače, vendar nekaj zagotovo velja – z manikuro za nohte ima veliko skupnega. Prav detajli so tisti, ki delajo nohte minimalistične. Zato se prepustite navdihu najrazličnejših idej, kako si lahko takšno manikuro s pomočjo kožnih odtenkov naredite sami. Za minimalistično manikuro potrebujete le natančen čopič ali minimalistične vodne nalepke za nohte, ki bodo takoj popestrile vašo nude manikuro.

Vse odtenke iz seta Nude si lahko ogledate na našem spletnem mestu:


Vse za popolnoma naravno manikuro

ko_ka_nani

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.