NOVOST: Toaletna voda Signature

Tudi vi sodite med ljubiteljice sadno-cvetličnih dišav? Potem ste na pravem mestu. Predstavljamo vam vročo novost v obliki legendarne toaletne vode NaniNails z imenom Signature.


Legendarna dišava

Prisluhnili smo vašim željam in za vas ustvarili legendarno toaletno vodo Signature, ki jo lahko prepoznate po naših dišečih paketih ali po vzorcu iz lanskega adventnega koledarja. Če ste med tistimi, ki še niste imeli priložnosti dobiti našega prvega adventnega koledarja, ste lahko brez skrbi. Če ste kdaj naročili kateri koli izdelek iz naše spletne trgovine, ste zagotovo opazili čudovito sladko-cvetlično dišavo, ki vas je zagotovo navdušila.

Pustite svojim čutom, da vas ponesejo

Z legendarno toaletno vodo NaniNails Signature se potopite v čudovit sadno-cvetlični raj in poudarite svojo ženstvenost. Bodite samozavestni in hkrati čutni – tako kot Signature poudarite, kdo v resnici ste, in naj vas ne bo sram razkriti svoje osebnosti. Če sodite med ljubiteljice močnejših, slajših dišav, ste na pravem mestu. Signature boste prejeli v čudoviti embalaži 50 ml, ki se prilega ne le v vašo torbico, ampak bo videti zelo elegantno tudi na vaši toaletni mizici.

Popolna dišava

Sadna in cvetlična. Najprej vas bo očarala popolna aroma sladke hruške skupaj s kiselkasto tropsko bergamotko, ki je križanec med pomarančo in limono. V samem srcu toaletne vode boste začutili note cvetočih jasminovih cvetov in čarobnega pomarančevca, ki se nadaljujejo do baznih not dišave, ki jih predstavljata zemeljska ambra in mošus. Ambra ustvari nepozaben vonj, mošus pa poskrbi za dolgotrajno čutno sled.

  • Zgornje note: hruška, bergamotka
  • Srčne note: jasmin, cvet pomarančevca
  • Bazne note: ambra, mošus

Testni Mini Signature

Če oklevate, ali bi kupili toaletno vodo Signature, imate edinstveno priložnost, da jo preizkusite. Na voljo je v naši različici 3 ml, ki je popolna, da jo preizkusite, za potovanja ali pa za v torbico. Kaj pravite, jo boste preizkusili?

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.