Kako ustvariti okrasitev Babyboomer?

Če še ne poznate okraševanja Babyboomer, boste zanj zagotovo še slišali! Ob rdečih nohtih in francoski manikuri se uvršča med nesmrtna okraševanja, ki so vedno IN. Pogovorimo se o tem, kako lahko sami ustvarite popoln učinek Babyboomer iz udobja svojega doma.


Kaj je Babyboomer?

Učinek Babyboomer je zelo podoben klasični francoski manikuri. Razlikujeta se le v tem, da osrednji in beli del nohta nimata definirane meje, ampak se postopoma prelivata drug v drugega v tako imenovanem učinku ombré. Za tiste, ki se jim zdi francoska manikura zelo ostra, bo morda prava ravno manikura Babyboomer, ki bo vašim nohtom zagotovila nežnost in finost.


Zakaj ravno Babyboomer?

Ime naj bi prišlo od žensk, rojenih v 40.–60. letih. To je bila tako imenovana babyboom generacija. Te ženske so se zapisale v zgodovino s popolno urejenimi, elegantnimi in hkrati nežnimi nohti.


Komu je namenjena manikura Babyboomer?

Vsem! Okraševanje Babyboomer bo ustrezala čisto vsem, najbolj pa bo všeč tistim, ki imate radi naravnost. To so tako dovršeno urejeni nohti, ki ne delujejo provokativno ali vulgarno, ampak zelo spodobno in nevpadljivo. Je popolna manikura za v službo, družabne dogodke in vsakdanje življenje. Babyboomer je zelo vsestranska manikura, zato bo primerna kadarkoli in v vsakem letnem času.


Kako si uredim Babyboomer manikuro?

Babyboomer najlažje in najhitreje ustvarite z gel lakom ali UV-gelom. Če ste izkušena mojstrica nohtov, se vam ni treba bati akrila, začetnicam pa ga ne priporočamo.

Najprej naredite klasično manikuro, nohte matirajte, uredite njihovo obliko, jih očistite in razmastite, na primer z izdelkom Nail Prep, ki se najbolj obnese pri razmaščevanju. Če imate težave z obstojnostjo gel laka, nanesite tudi podlago Primer Bonder, ki deluje kot lepilo. Nato na pripravljen noht nanesite kamuflažni podlak Base Cover v odtenku Milk. Tanko plast podlaka strjujte v UV/LED lučki 60 sekund.

Nato s pomočjo gobice ali čopiča nanesite bel UV-gel od prostega roba nohta v smeri korenine nohta, da se povsem razmaže, ter strjujte 60 sekund. Nanos belega UV-gela ponovite dva do trikrat, dokler niste zadovoljni z naravnim ombré prehodom na nohtu. Ne pozabite vsakega sloja strditi v UV/LED lučki.

Na koncu nanesite nadlak, na primer Hard Top Shine brez disperzije, ki ga ponovno 60 sekund sušite v UV/LED lučki. In končali ste!


Set za Babyboomer

Vse v lepem pakiranju? Nobena težava! Celoten set Babyboomer ponuja vse, kar potrebujete za ta način okraševanja nohtov. Če ste ena izmed ljubiteljic nežnih, elegantnih in nevpadljivih nohtov, bo manikura Babyboomer prava izbira za vas. Set poleg gobice za nanašanje vsebuje tudi kamuflažni podlak, bel UV-gel, nadlak in čopič za detajle. V kompletu boste našli tudi podrobna navodila za okraševanje, da boste imeli vse informacije vedno pri sebi.

Set se odlično obnese tudi kot izvirno darilo, saj je zapakiran v čudoviti darilni škatli in je cenovno ugodnejši, kot če bi kupili vse izdelke posamezno. Lahko ga podarite ljubljeni osebi ali pa preprosto razveselite sebe.


ko_ka_nani

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.