Podaljšanje nohtov

Dolgi nohti ne rabijo biti neizpolnjene sanje! S pomočjo različnih materialov nohtne kozmetike NaniNails jih lahko dobite na več načinov. Pa si jih poglejmo skupaj!



Konice

Nohtne konice so umetni nohti, s katerim lahko preprosto dosežete želeno manikuro čudovitega videza. Nanos je resnično preprost. Konico preprosto pritrdite na naravni noht z lepilom za nohte in jo z giljotino skrajšate na želeno dolžino. V naši ponudbi imamo več vrst konic. Nekatere lahko še naprej urejate, druge pa pustite takšne, kot so. Za nadaljnje urejanje z, na primer, gel lakom ali gelom obstajajo prozorne konice. Preprosto jih nalepite in urejate po svoji domišljiji.


Francoske konice

Obstajajo tudi tako imenovane francoske konice, s katerimi bo ustvarjanje francoske manikure enostavno. Če vas je strah umetnega videza nohtov, bodo mlečne konice najboljša izbira za vas. So prožne, trpežne in po modeliranju jih tudi pri spodnjem pogledu ne boste ločili od lastnih nohtov!


Šablone za nohte

S pomočjo šablon in modelirnega gela ali akrila lahko noht oblikujete po svojih željah. Nato pustite, da se gel strdi v lučki in previdno odstranite šablono. Zdaj zadostuje, da s pilico uredite obliko nohta in odpravite neravnine in pomanjkljivosti. In končali ste. Kako do popolne oblike vaših nohtov pa preberite v članku NANI mačke na blogu, ki vas nauči tudi pravilnega piljenja nohtov. Med drugim lahko tam najdete tudi veliko koristnih informacij, ocen naših izdelkov, navodil, nasvetov in namigov, pa tudi veliko različnih idej!


Dual Forms

Primerno za nanos poli gela in poli akrila. Zahvaljujoč dvojnim šablonam Dual Forms lahko dosežete čudovito oblikovan C-lok takoj po strjevanju v UV/LED lučki . Priporočamo tudi našo kovinsko lopatico za enostavno nanašanje in razporejanje . Dual Forms lahko uporabite večkrat – v šablono nanesite enakomerno količino poli gela ali poli akrila, razporedite s pomočjo poli tekočine ali poli akril tekočine, položite na noht, odstranite odvečni material in pustite, da se strdi v UV/LED lučki. Nato šablono previdno odstranite z nohta in nastali noht izpilite v želeno obliko.





ko_ka_nani

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.