Simply Pure: Nova hipoalergena linija

Predstavljamo povsem novo hipoalergeno linijo gel lakov Simply Pure, ki so odlična izbira za občutljive nohte!



Kaj je linija Simply Pure?

Simply Pure – linija gel lakov, ki spada v tako imenovano kategorijo HEMA FREE, kar pomeni, da ima revolucionarno hipoalergeno sestavo brez sestavine HEMA in tako omogoča varno manikuro tudi osebam z občutljivostjo na to sestavino, ki je običajno vključena v vseh gel lakih in UV gelih. HEMA je najpogostejši vzrok za alergije na modeliranje z gel lakom.

HEMA

In kaj je HEMA? Polno ime je hidroksietil metakrilat, kar je monomer, ki je eden od gradnikov plastike (na primer se uporablja za dentalne materiale, kontaktne leče, črnila ali izdelke za nego nohtov – gel lake in gele). Kot sestavina kozmetičnih izdelkov ima HEMA antistatično, negovalno in predvsem povezovalno funkcijo. To pomeni, da pomaga pri polimerizacijski reakciji plasti gel laka ali UV gela, tj. pri strjevanju pod UV/LED lučko. Poleg tega HEMA poveča oprijem ne le med izdelkom in nohtom, temveč tudi med posameznimi plastmi izdelka.


img_6569_sirka

Ključne lastnosti Simply Pure

  • ne vsebuje HEMA, primerno za alergike
  • kremasta tekstura
  • intenzivna pigmentacija
  • prekrivnost že v 1. sloju
  • srednje gosta konsistenca

 

Kaj vključuje linija?

Za vas smo izbrali kar 20 osnovnih odtenkov, ki jih boste našli v liniji Simply Pure. Gre za trifazni sistem gel lakov, zato smo v ponudbo vključili tudi hipoalergeni podlak in nadlak, ki bo vaše občutljive nohte pripeljal do popolnosti. Linija vsebuje tudi negovalno olje.

simply_pure_tipy

 

Za koga je linija namenjena?

Seveda za vse! Novo serijo boste še posebej cenili tisti, ki poslušate svoje telo. Občutljivo telo se močno odziva na vse dražljaje, zato potrebuje posebno nego. In to ne velja le za naš obraz, ampak tudi za naše roke in nohte. Če ste med tistimi, ki imate bolj občutljive ali celo alergične reakcije na gel lake ali drugače oblikovane nohte, je linija Simply Pure prava rešitev za vas. Ni se vam treba odpovedati gel lakom in tako tudi dolgotrajno urejenim nohtom. Sploh se vam ni treba vrniti h klasičnim lakom za nohte. Rešitev je naša nova linija Simply Pure, ki je HEMA FREE.

Kako vem, ali imam alergijo?

Alergija na izdelke za modeliranje nohtov z gelom se lahko pojavi že ob prvi uporabi, lahko pa tudi po več letih nošenja geliranih nohtov. Je to zelo individualno. Telo lahko razvije alergijsko reakcijo iz dneva v dan. Simptomi alergije so srbenje okoli prstov, rdečica in mehurji na koži. Če opazite takšne simptome, ne odlašajte z obiskom svojega alergologa ali celo dermatologa, ki bi lahko pomagal pri morebitnem zdravljenju otekanja kože in srbečice.

 

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.