Ocena – NANI GEL LAKI: Amazing Line vs. Professional!

V trifazne gel lake iz linije Amazing Line in Professional se boste enostavno zaljubili. Toda, ali poznate razliko med njimi in kakšne so njihove prednosti?

Vsi gel laki Amazing Line in Professional so trifazni, kar pomeni, da je treba pod barvno plast nanesti in utrditi osnovo in na koncu gel lak prelakirati z zaključnim sijočim (ali mat) gel lakom. To so dolgoobstojni gel laki, s katerimi lahko v hipu ustvarite popolno manikuro!

amaz

Linija gel lakov Professional

To so naši vrhunski gel laki, ki nimajo samo visoko kakovost, ampak tudi pigmentacijo. Naj vas ime Professional ne zavede – gre za profesionalno kakovost, ki je namenjena domači manikuri, zato si lahko nohte z njimi brez težav urejajo tudi začetnice! Gel laki odlično prekrivajo že v prvem sloju in tako zanesljivo prekrijejo barvo naravnega nohta. Barve so nasičene, ne puščajo madežev, zahvaljujoč čopiču tipa mačji jezik pa se enostavno nanesejo do notranjega roba nohta. Če torej iščete popolno pigmentirane barve, ki jih lahko enostavno utrdite v 30 sekundah v UV/LED lučki, ste na pravem mestu!

Linija Professional je sestavljena iz več tematskih kolekcij, ki vključujejo klasične in bleščeče barve, najdete pa tudi kolekcijo termo gel lakov, ki svojo barvo spreminjajo glede na temperaturo okolja.

Linija gel lakov Amazing Line

Na prvi pogled je ta linija cenovno ugodnejša od linije Professional. Naj vas to ne zavede – gel laki Amazing Line so obstojni do 3 tedne! Glavna razlika med Amazing Line in Professional je njihova pigmentacija – gel laki iz linije Amazing Line so manj pigmentirani, zato vam zagotovijo popolno prekrivnost šele v 2–3 slojih. Ni vam treba skrbeti, da vam bodo povečali debelino nohta – ker so redkejši in jih je mogoče nanesti v izjemno tankem sloju! Zaradi manjše pigmentacije so na nohtih videti bolj naravno kot gel laki iz linije Professional.

Če si želite popolne francoske manikure ali iščete pol prosojni gel lak kožne barve, pod katerim bo viden vaš naraven noht, je linija Amazing Line prava za vas. Idealna bo tudi za tiste, ki zaradi službe ali šole ne morete nositi izrazite manikure.

Tudi v tej liniji boste našli tematske kolekcije barvnih gel lakov – izbirate lahko, na primer, med kožnimi ali bleščečimi barvami, a tako kot v liniji Professional boste tudi v njej našli termo gel lake!

Pri obeh linijah lahko uporabite katerokoli osnovni in zaključni gel lak. Če ste ljubiteljica gel manikure, se ne bojte namesto barvnega UV gela uporabiti gel lake (seveda jih lahko nanesete tudi na akrilno modelažo). Upam, da sem vam vsaj malo približala te linije. Kot vedno, se bom veselila vaše popolne manikure v storijih, kjer ne pozabite označiti našega profila @naninailssi!

ko_ka_nani

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.