Manikura z NANI Gel Stickers: Popolni nohti v samo 20 minutah.

Ste ljubiteljica lepih nohtov, pa preprosto nimate časa za modeliranje z gel lakom doma? Če je temu tako, imamo za vas odlično alternativo – NANI Gel Stickers. Te inovativne gel nalepke vam omogočajo, da dosežete odličen videz nohtov v zgolj 20 minutah.

Kaj so NANI Gel Stickers?

NANI Gel Stickers so gel nalepke, ki zagotavljajo preprosto in hitro alternativo tradicionalnemu gel laku. Treba jih je samo nalepiti in strditi v UV/LED lučki, nato pa lahko uživate v popolno urejenih nohtih, ki so videti, kot da ste jim posvetili ure in ure dela. Odlično za vse, ki želite imeti lepe nohte, vendar nimate časa za dolgotrajno modeliranje doma.

Zakaj izbrati NANI Gel Stickers?

Hiter nanos: Za razliko od klasičnega gel laka, ki zahteva več korakov, boste NANI Gel Stickers nanesli v 20 minutah.

Enostavna uporaba: Če nimate veliko izkušenj z gel lakom ali preprosto ne uživate v modeliranju, lahko NANI Gel Stickers uporabljajo tudi popolni začetniki.

Popoln videz: Tudi brez zapletenega postopka lahko dosežete videz, ki je primerljiv s klasičnim gel lakom – vaši nohti bodo videti, kot da bi jih uredil profesionalec.

Enostavno odstranjevanje: Ni vam treba v nedogled odstranjevati slojev laka in piliti nohtov. Gel nalepke boste odstranili hitro in preprosto z leseno palčko iz pomarančevca in acetonom.

Kako uporabljati NANI Gel Stickers?

Priprava nohtov: Začnite s potiskanjem obnohtne kožice s palčko iz lesa pomarančevca in nohte oblikujte po svojih željah.

Matiranje nohtov: Površino nohtov rahlo matirajte s polirnim blokom, nato uporabite robček iz pakiranja ali Nail Prep, da se nalepka dobro oprime in bo držala.

Nanos nalepk Gel Stickers: Vzemite nalepko prave velikosti, položite jo na noht in jo nežno zgladite s prsti ali palčko iz lesa pomarančevca.

Prilagoditev dolžine: Če je nalepka daljša od vašega nohta, jo preprosto odrežite pri prostem robu.

Sušenje: Nohte vstavite v UV/LED lučko in jih strjujte 60 sekund, da se nalepka trdno prilepi in bo zdržala ves čas nošenja.

Končna obdelava: Za konec lahko nohte po potrebi uredite s pilico in jim zagotovite končno obliko.

Kako odstraniti nalepke?

Odstranjevanje nalepk NANI Gel Stickers je hitro in enostavno. Leseno palčko iz pomarančevca pomočite v aceton in z njo nežno privzdignite nalepko, ki jo boste nato zlahka odluščili.

Izberite svoj dizajn in bodite vedno v trendu

NANI Gel Stickers so na voljo v široki paleti sodobnih dizajnov, zato si lahko izberete tistega, ki bo najbolj ustrezal vašemu slogu. Ne glede na to, ali imate raje elegantne, minimalistične vzorce ali drzne, igrive dizajne, bodo z našimi gel nalepkami vaši nohti vedno popolni in pripravljeni za vsako priložnost.

Pakiranje vsebuje:

  • Gel nalepke
  • Lesena palčka iz pomarančevca
  • Mini pilica
  • Robček za razmastitev

ko_ka_nani

Post navigation

Pustite komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.